Helgen i bilder (generic blog post title 101).

Jag har gjort saker i helgen också. Och sånt här brukar förstås i normala fall hamna i andra bloggen, men alltså, jag försöker fota mer med riktiga kameran och inte bara med mobilsugkameran. Enjoy.

Det ska grillas ja. Det är ju säsong för allt det här rykandet och brännandet av mat, men vi kör i alla fall inte med nån engångsjävel, denna Scourge of the Slottskogen. Här Anne in action på fredagskvällen för igångblåsandet av vända nummer två.

Jag grillade inget. Jag hade redat ätit potatisgnocchi med mozzarella och är överlag ganska kass på det där med grillmat. Har jag berättat om gången då syrrans kompis månader efteråt talade om min svarta halloumi och quornfilé? Yes, I am that sucky.

Jag var på Vänder sig om-festen senare på kvällen, två medlemmar av Lake (så hette de va, Jonas?) spelade sina riktigt bra softa låtar. Mycket trevligt. Snubben hade en söt indie-mage. Jag får nog kolla upp Lake sen när jag inte packar lådor. Eller om man ska ha det som soundtrack?

Jag lurades även in i en riktigt weird performance av Dekon Rekon, där vi stackars frivilliga besökare fick radas upp för en session smisk i erotiska upplysningens namn. Det gjorde inge ont. Men vissa vågade inte stå kvar i kön. Sen blåste de kokosflingor i ansiktet på oss och vi var frälsta eller nåt sånt.

Link är med i en kör av medicinarstudenter. Man måste inte vara medicinare. De sjöng på lördagens vårkonsert bland andra Att angöra en brygga och Gabriellas sång. Jag har den senare på video men du får antagligen inte se den. Nana-nana-naaanaaaa.

Kanske borde jag haft en bild på dagens fika, men det glömde jag att överhuvudtaget fota, och orka blurra eller pixla bilden. Så istället sista husmoderliga rycket på Sommarväders: ett bönkok! Allt för att få till en sweet sallad som kan sparas i kylen och framtagas mitt i pack och flytt eftersom jag lär stuva ner köksgrejer. Praktiskt värre, jag är da man! Eller da husmor.

Flytta ja. Det är onsdag som är flyttdag. Då ska jag flytta hundra meter till Meph och J-O-V ska göra detsamma. Tänk vilken bra start på The Summer of George.

This entry was posted in vardag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Helgen i bilder (generic blog post title 101).

Comments are closed.