Teknohumanismen is back in town.

Goodness gracious me, det har äntligen börjat dyka upp seriösa försök och verkligt snack om odlat kött. Alltså jag kanske inte skulle vara främsta målgrupp eftersom jag inte riktigt ser den absoluta nödvändigheten av att äta kött hela tiden, även om det slinker ner lite emellanåt (mer än bara fyllegrej nuförtiden), men jag tycker det är så coooolt!

Det är gymnasiet för mig. Snacka med Kristoffer the teknohumanist som ville göra precis sånt här och operera in lite feta cybernetics i kroppen. Hoppas det senare blir nästa steg. I vilket fall, det är ju lite onödigt egentligen att på en massa omvägar upprätthålla köttkonsumtion, jag skulle hellre se det genom mer småskalig uppfödning utan maskineri och att folk bara käkade mindre kött, mer som lyx mindre som vardag, men det är väl som med miljöbilar inget riktigt alternativ utan bara en hållplats. Om nu människor inte blir provocerade av onaturligheten i odlat kött, vilket ju lär vara ett ganska reellt förlopp, men den invändingen är bara töntig. Gud vad jag hatar naturlighet som egenvärde.

– – –

UPDATE 080509:

Gudarna måste vara tokiga – redan samma dag som detta skrevs läser jag i Metro på vägen hem från stan om mannen som redan gjort experiment med chip i kroppen och uppkoppling mot andras nervsystem. This is gonna be the future!

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Teknohumanismen is back in town.

Comments are closed.