Ta den, fiche-jävel!

I do love mina hemtentaskrivarkläder. (Fult och skönt skare va.)

Ja då var alltså ännu en uppgiftsjävel (une fiche de lecture sur Albert Camus) gjord och jag får pusta ut ett litet tag till. Fan alltså, så fort jag fått upp farten med the rmx kommer annan shit och tar över igen, och det ser fortfarande mörkt ut på skoluppgiftshimlen. Det blir väl sommarklart. Sen ska jag fan inte göra annat i sommar än att läsa böcker jag vill läsa som inte är på franska och skaffa synt och skriva r&b-hits. Yes.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Ta den, fiche-jävel!

 1. Ecke says:

  Var väl inte fult! Ser ut som en typisk Mellanstadie-outfit.

 2. Ecke says:

  vad är det för skum grej som dyker upp till vänster om ”Ecke” förresten?

 3. Tror det dyker upp nån lam symbol istället för bild som alla med wordpresskonto får.

 4. JOV says:

  Nä, jag tycker du ser ut som en riktig norrlänning i dina pluggkläder. En riktig norrlänning. På med gummistövlar och en prilla under läppen så vet vi vilka du representerar utan att du ens behöver presentera dig som norrlänning.

 5. aldrig att jag skulle snusa.

 6. JOV says:

  Nä, men snart har du väl en epatraktor också!

Comments are closed.