Do the Bildt-man

Kommer ni ihåg professorn på Chalmers? Som skyllde på kapat konto efter trakasserier av Ann Heberlein? Ja, GP skrev ju nyligen om att Chalmers utredning visat att han själv skrivit allt ändå. Dagen efter den artikeln bekräftade herr professor det hela, noterade jag idag, genom att bekymmerslöst skriva vidare på samma harang:

För övrigt skapades det RT:ade kontot på bilden enkom för att twittra detta. Det finns inga inlägg varken före eller efter det, och hen följs bara av Tor. Zzzzzz, haverister på twitter alltså.

Nu hade förstås ovanstående varit helt problemfritt om det var det enda som skrivits, men i sammanhanget att ha påstått sig drabbat av kapning är det tämligen kallt. Ah, man älskar väl pösgubbar som kör en Calle Bildt och bara låtsas som ingenting. Vad Chalmers hittat på för repressalier kan man väl bara spekulera i men jag tror det var en baggis. Ordningen återställd! Nu kan vi återgå till att behandla varandra illa och sen blåljuga om det.

Tönt.

– – –

(Det här inlägget är liiite över gränsen för ointressant skvaller, men eftersom det fanns lösa trådar i det förra om saken tyckte jag att det var värt en uppföljning.)

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Do the Bildt-man

 1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » J’accuse

 2. Vecka 6 says:

  Hej!

  Ursäkta att jag kommer här och stör med ett reklaminlägg apropå ingenting! Jag har rotat lite i “arkiven”, och såg att du varit med och skrivit Vecka 6-inlägg tidigare, när du skrev Pillow Talk för nyheter24! Vi är på jakt efter nya och gamla skribenter som vill fortsätta vara med och skriva Vecka 6-inlägg, kanske du är en av dem?

  Tanja som drev utmaningen tidigare lämnade över för ett tag sedan över projektet, men vi fortsätter som vanligt. Precis som tidigare så kommer nya teman varje tisdag (förmiddag), och om du själv har tips på intressanta teman, idéer eller vinklingar så tar vi tacksamt emot dessa på vecka6@gmail.com eller på Twitter @Vecka6. Vi uppskattar dessutom väldigt mkt att få hjälp att sprida informationen om Vecka 6 så att fler ansluter sig och skriver om sex och relationer.

  Tack för att jag fick störa en stund så här på kvällningen!
  Hälsningar Erika (och Klara), nya Vecka 6-duon.
  PS, Om du skriver ett inlägg på givet tema, glöm inte att kommentera på http://vecka6.blogspot.se så vi kan länka till dig!

 3. Tiger says:

  Problemet är väl att någon bryr sig vad en privatperson skriver överhuvudtaget. Avdelning: kvinnor får man inte kritisera. Töntigt!

 4. Vem sa nåt om kvinnor.

 5. Tiger says:

  Just. Glömde att du och Ann Heberlein är kränkta vita män ju. Duh

Comments are closed.