2012 w i d?

Hej 2012. Hoppas du blir ett bra år, vet inte riktigt vad jag ska göra av dig än dock. Jag har kallar åren som gått för lite olika saker, framgångsåret, saffransåret – det var i år förresten men jag glömde det snabbt – såna grejer. Dig har jag inte något namn på än. Varit lite upptagen.

Saffran skulle vara lyx, och det har det väl varit, men framför allt en jävla massa bröllop. Nya och gamla vänner, exflickvänner. Nuvarande flickvänner och förstås en själv då. Fyra bröllop och gudskepris ingen begravning än. Som jag sagt till de flesta som frågar är det inte någon större skillnad på gift och ogift, förutom att det är lite coolt och man får snygg vänsterhand med ring. Eller klart det kommer vara skillnad men man kan inte känna det på en natt. Det var en bra dag.

Går att klicka på för lite större.
Går att klicka på för lite större.

Ja vad har jag gjort med året? Fått fast jobb och förstahandslägenhet, det är ju sinnessjukt. Konsolideringsåret vore kanske mer träffande. Men konsolidering av vad egentligen? Hey, jag är inte olycklig, otacksam eller utan en så perfekt match till fru man kan få. Vet bara inte vad jag ska göra av min tid och borde skaffa en hobby. Lägga mer tid på skrivprojektet jag filar på. Hänga med kompisar mer, det känns som om jag verkligen försummat det där istället för att bli bättre på det som jag lovade mig själv för ett år sen.

S/O till de vänner som undrar vad i helvete jag pratar om där. Holla back om vi ska hänga. Först åker jag på bröllopsresa och nu firar vi med lågprisbubblish. 2012 what it do?

Obs har ej gift mig med flera, det var bara ett stilistiskt obestämt plural ovan.

– – –

Bonus: This guy fick gifta sig med en kritikerrosad författare lol.

Original Nerdsta
This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.