I be ballin too

28. En låt som får dig att känna dig skyldig.

Det här var en jätteintressant fråga. Svårtolkad också. Kunde lika gärna betyda guilty pleasure igen, men andra har tolkat som en personligt anklagande låt. Här önskar man ju lite att man varit i ett förhållande med en musiker som skrivit en låt om vilket svin man är, fatta att kunna välja en sån hypotetisk låt. Men jag kan ta något liknande istället!

K. Michelle, min senaste R&B-favorit, verkar göra ca 50% låtar om dudes som svikit. Varje gång jag hör någon av dessa lysande låtar hamnar jag liksom först i det svikna subjektets känslor, för att sedan inse att när det kommer till det hon sjunger om har jag ju bara varit på andra sidan. Och så skäms jag för att jag kände med sidan jag inte borde ha tillgång till. Men man kan ju kanalisera vilka svek som helst genom ett exempel om andra grejer. Vsg för Met Yo Match:

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to I be ballin too

Comments are closed.