Samhället vet ej vad som pågår

25. En låt som får dig att skratta.

Humormusik alltså, det är lite farligt. Men om än inte hundra som musik betraktat kan ju det roliga kvarstå. Så där blir det intressant synk fast clash med Medelklassman igen, pga älskar första The Kristet Utseende-skivan, samt tycker att de har det roligaste humornamnet på ett band of all time. OF ALL TIME. Hade för övrigt inte varit samma sak utan “The” först.

Roligaste texten är förstås Kristen Tjackfabrik, inte bara för att den illustrerar allt det roliga med bandnamnet. Dock är denna hemmasnickrade video som fanns på Youtube svintråkig – förutom den skakiga inzoomningen på kyrkan allra sist.

En potentiell bubblare hade kunnat vara Sportlov och deras vintersportsatanism, men eftersom det är black metal hör man inte texterna. Alltså är det inte låtarna i sig utan att läsa texter rak av som är roligast.

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Samhället vet ej vad som pågår

Comments are closed.