Samhället vet ej vad som pågår

25. En låt som får dig att skratta.

Humormusik alltså, det är lite farligt. Men om än inte hundra som musik betraktat kan ju det roliga kvarstå. Så där blir det intressant synk fast clash med Medelklassman igen, pga älskar första The Kristet Utseende-skivan, samt tycker att de har det roligaste humornamnet på ett band of all time. OF ALL TIME. Hade för övrigt inte varit samma sak utan “The” först.

Roligaste texten är förstås Kristen Tjackfabrik, inte bara för att den illustrerar allt det roliga med bandnamnet. Dock är denna hemmasnickrade video som fanns på Youtube svintråkig – förutom den skakiga inzoomningen på kyrkan allra sist.

En potentiell bubblare hade kunnat vara Sportlov och deras vintersportsatanism, men eftersom det är black metal hör man inte texterna. Alltså är det inte låtarna i sig utan att läsa texter rak av som är roligast.

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Samhället vet ej vad som pågår

  1. Viggen says:

    Sportlov hade med stolhet platsat här, sen det där med att höra texter är ju subjektivt. Man kan ju i alla fall höra sportkommentatorssamplingarna.

  2. Tricky says:

    2 av ursprungskillarna i Kristet (utan tvekan mitt favoritbandnamn framför alla), fö hemmahörande i Gnarp, men det vet du säkert, gjorde en massa skumma filmer på 90-talet…och nu kommer jag inte längre ihåg vad jag ville ha sagt med detta…äsch!

Comments are closed.