Countdown!

Ikväll och tre dagar framåt är jag i Stockholm för att intervjua lite inför nästa nummer, men främst för releasefest-mayhem av premiärnumret av Popmani. Det har varit fett med jobb pga jag gjorde allt själv i min sektion till första (minus förstås bilder och form osv, men alla repen) och det är banne mig värt sitt firande. Har inte läst de andras texter men via våra möten kan jag ändå gå i god för att också dessa är bangin’.

Under Popmanis rubrik “läsvärt” kommer ni i alla fall kunna läsa om soundtracks och musikcitat i litteraturen, om s.k. ångestbloggar och om det rejäla arbete som krävs för att skriva en ordentlig reportagebok om svensk döds och black. Sen blir det förstås lite kannibaljakt från 50-talet med min homie Yoho/Johannka och introduktion av en serietecknare att hålla ögonen på framöver.

I morgon ska det komma ut och det finns till både platta och datta.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.