Cashen dom tas, men varifrån?

Hej jämställdister!

Jag tror också att kvinnor kan “använda sexualitet” för att knipa olika fördelar. Kanske inte något jag drar lika höga växlar på som ni, men visst kommer 17-åriga snyggbruden lättare in på clubben än 17-åriga fotbollskillen hur snygg han än är. Tack Pär Ström för att du utvecklar resonemanget “från A till Ö”, det var dock inte det jag saknade, utan från A till N-A-L-Y-S. Den går för “erotiskt kapital” såhär:

Kvinnor snyggar till sig för att extrahera annat kapital av de som tänder på kvinnorna. Det är i ekvationen troligen män. Vad innebär detta att männen i så fall sitter på? JO PÅ CASHEN!

Erkänner man kvinnors erotiska kapital, sexuella makt, etc etc – då måste man erkänna att det finns något som män sitter på och som kvinnor måste ragga upp från denna grupp. I bästa fall har vi alltså kommit till en 50/50-situation som i och för sig innebär att fula kvinnor och fattiga grabbar är ungefär lika straffade, förutom att männen fortfarande kan göra karriär oavsett utseende medan fula kvinnor enligt hypotesen torde vara straffade även där. Och även vackra kvinnor blir äldre och dumpade för yngre  kvinnor så småningom, ifall det där gäller. Alltså är det erotiska kapitalet fortfarande en beroendeställning, objektifiering eller inte. Grattis.

Tur att det är en bit från sanningen allt detta. Vissa kvinnor har förmågan och lusten att köra Mata Hari style, andra skiter i det. Vissa män faller för det, andra spelar på det medvetet, men de flesta skiter i det.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

23 Responses to Cashen dom tas, men varifrån?

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Tjatkapitalet

Comments are closed.