För i helvete

Detta om Melodifestivalen (ja, det blev knapert bloggat om det i år): Erik Saades lilla Vi som aldrig sa hora-anthem? Vafan “svenska folket”? En dålig låt med pinsam text bara för att karln är snygg och alltid har spektakulär show? Nej, alltså, #vafan x 40 000 miljarder. Jag kommer skämmas under Eurovision, på allvar.

Det enda rätta hade varit #dannydorf:

Till och med fast jag tycker genuint illa om Danny Saucedo och kräktes lite i munnen när jag hörde hans röst i luren då jag ringde röstningsnumret (ca 8 ggr)! Till och med Elin tyckte den var bra och blev sugen på att gå ut efteråt, OCH dansade frivilligt till techno på jazzhuset sen! Fattar ni hur stort det är? Och KOLLA DANSEN HANS!!! SÅ SNYGGT! Till och med riverdance-steget där nånstans blir bra, och till och med “rappen” är förlåten.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged . Bookmark the permalink.