Femtillstånd ja, men för vem?

Idag slog GP på stora trumman över att krogar som har öppet till fem på nätterna har de största problemen med med misshandel och dylikt. På förstasidan en nattlivsbild och text om att här listas de värsta ställena, alla hade femtillstånd!

Jo tack GP, vi känner väl till dessa ställen ni listar: Excet, Park Lane, Valand, Peacock, Trädgår’n etc. Det var inte en annan grej ni tänkte på som kanske kunde vara av intresse när man ska hitta samband? Det där att VARENDA STÄLLE LÅG PÅ AVENYN och liknande tillhåll för – asså ursäkta mig men – viss pöbel. Och såklart fett med maffia.

Om undersökningen visst bara var gjord i såna områden? Ja. #vafan.

Istället för att kriga mot femtillstånd som princip kanske man ska fundera på vilka det är som får dessa tillstånd, om man skulle ta och fundera över nytänk där?

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.