#prataomdet

Det viktigaste som händer just nu är förstås vågen av berättelser av alla möjliga slag om allt från sex som inte känts hundra till hårresande övergrepp. Allt för att hindra skam att #prataomdet. Mitt bidrag är till en början en sak publicerad på Nyheter24 om tillfällen då man inte vet säkert hur schysst man är mot sig själv eller andra, och ett litet 2-stegstips om hur man ändå kan börja gardera sig.

Jag har mer på lut men vet ej var det hamnar ännu. Tills vidare är även måsteläsningsskylten uppe för Elins briljanta Jag har aldrig-kontext samt Ivars manlighetsproblematik. Sofia Mirjamsdotter har publicerats på många platser med flera historier och nog för att de mest hemska griper tag i en, men jag tycker den viktigaste rör dessa friheter att vägra “torrsex” som vissa tar sig.

Om du orkar mer vet du att Prataomdet.se finns. Och Tv4 fick besök:

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.