Bostadskarusellhatet

Jag kanske festäter kött ibland och källsorterar dåligt och skrattar cyniskt åt grejer* och framstår som blasé för terror och surfar på vågen att vara man i patriarkatet men jag kommer ALDRIG att köpa bostad som en “investering”. Jag har in fact våta drömmar om att få vara den ende som vägrar en ombildning för att kunna skälla ut andra face 2 face.

#anythingforbutiwontdothat

[update:] …och så DN som inte verkar veta vad en bubbla är. Konstaterar prisrekord, men: “Å andra sidan är inte heller ett prisras troligt och därmed inte heller någon bostadsbubbla.” AHAHAHAHAHA???!!

Bubblan är uppgången, inte raset, era idioter.

– – –

* Ursäktande för detta gäller ej exempelvis vindsvåningslulz pga DESERVED.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bostadskarusellhatet

Comments are closed.