Let’s EU-hata like it’s 1993

Man förstår ju verkligen invändningar som till exempel de Johan Ingerö hade angående abortfrågor inom EU, nu när unionskolossen röstat igenom det helt vanvettiga mammaledighetsdirektivet. Bara namnet låter ju total jävla grönsaksodlar-sci-fi och gråbyråkrater från Xwerpangor eller annan keff planet.

Sex månaders ledighet! Hurra!

Men bara för kvinnor! Ånej!

Och obligatoriska för de sex veckorna direkt efter förlossning! OMGFUCKNO!!!111

Jahapp och så ska vi alltså på något sätt få rätta oss efter detta som redan har nästan toppenfina regler i Sverige. Böjda gurkor och jordbruksbidrag ain’t got shit on mammaslaveri, det säger jag dig. Jämställdheten vänligen till fängelse utan att passera gå, tack så mycket.

Naturligtvis uttalar sig Birgitta Ohlsson om saken, och det bra, men något mer oväntat är att sossarnas pressmeddelande inte säger flaska om detta ens i slutstycket om kritiken som direktivförslaget väckt. Skäms, dumjävlar.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.