Grattis världen!

Häromdagen Sandelin*. Igår Marcus Birro. Det var såklart inte låtsaspartiet SD:s intåg i sig som fuckade upp landet totalt, utan det ökade dillet att publicera en jävla massa kuktrams i annars normal press. Förklaringar på populismens framfart via samma populism om schminvandring. Allmänt förortshat (ja, Birro tidigare även där). Dumheten och bråddjupet av mörker.

Marcus Birro har alltid varit en jävla tönt. Hans författarskap struntar jag i, det behöver inte vara dåligt, men en narcissistisk tönt är han. Den nya sidan av honom är däremot inte töntig utan vidrig. Män i klänning, beskriver han talibaner som. Det är alltså det värsta man kan komma på. Omanlighet, där har vi terrorns ansikte, jahapp. Och vi andra män i klänning – vad är då vi? Jag ser Birro jobba på crossdressförbud i framtiden, helt i ironisk enighet med talibankräken.

Grattis! Och dra åt helvete.

– – –

* Exemplariskt och enkelt bemött av Lars Persson. Och av Cwejman förresten.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Grattis världen!

  1. daniel woxlin says:

    Herr Birro har alltid varit en tendentiös övertönt. Han har dessutom en gång i tiden okejat fotbollsvåld gentemot engelsmän.

  2. Pingback: Twitter Trackbacks for Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Grattis världen! [paparkaka.com] on Topsy.com

  3. Mattias Bengtsson says:

    Jag tappade rätt mycket respekt för honom när han kommenterade män som köper sex på typ TV4-versionen av Debatt för nåt år sen. Då när Dodillet just kommit ut med sin avhandling. Mitt i en ganska intressant debatt fick han tid att skita ur sig en mindre tirad om vilka “små män” det var som köpte sex.

    Tappade en skopa mer nu.

  4. Pingback: Ulf Kristersson « nya flickrummet

Comments are closed.