Jag hatar dig du jävla Måns

Inga hatar våldtäkter och våldtäktsmän så mycket som män. Grabbarna längst bak i klassrummet ba “KASTRERA VÅLDTÄKTSMÄN”. Vi har pratat om detta förut, jag ska inte vara långrandig om det (klicka bara taggen nedan om du vill ha mer).

Det är sorgligt på många plan, men mest sorgligt är det när våldtäktshatande idiotjävlamiffomän som Måns Cederberg går ut i media och tycker att det ska finnas DNA-register över alla män – bara män. Eftersom skiten inte hamnar på hans bord utan i samma ström som det eviga feministhatandet. Män utan någon förståelse för våldtäkt uttalar sig och halva läsekretsen röstar “ja tack” blir till: “feministernas fel”.

Jag har ett feministcrew på ungefär 900 deep som alla skulle säga att förslaget är sinnessjukt dumt, men det hjälper nog* föga när maskineriet går igång. Som vanligt. Tack så mycket och fuck you very much, Måns.

– – –

* Nog och nog, jag har redan sett the usual suspects blogga argt och korkat om det, men palla länka.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Jag hatar dig du jävla Måns

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Jag hatar dig du jävla Måns [paparkaka.com] on Topsy.com

 2. Sleepless says:

  Blev så trött när jag såg hans dumma, dumma debattartikel, men orkade inte skriva om det även om alla som kallar sig feminister antagligen borde göra det. För vi vet ju precis vilka som nu kommer ta chansen att bunta ihop “feministerna” på sitt vanliga sätt och gapa urskiljningslöst om det tills hela iden till slut blir Gudrun Schymans.

 3. Emil Nordlander says:

  Jag gillar inläggets titel. Innehållet är förstås helt riktigt, det med.

 4. Hear, hear!

  Måns utspel utgör definitivt inte en acceptabel grund för feminist-bashing , där är vi helt eniga. Mer ett skäl att basha Måns själv, dårå.

  Dock kanske “hata på feminister”-alibit inte är det primära orsaken att vara upprörd över Måns uttalande? Det är ju dumt av fler anledningar än så, typ den gränslösa misandrin och så… Eller?

 5. Emil: jag väntade på att nån skulle glädjas åt den referensen!

 6. irony: ja jag tyckte väl att det sa sig självt hur korkat det var i sig bara, om inte annat så genom att jag kallar honom idiotmiffo och hävdar att jag och alla jag känner tycker lika. palla att täcka upp för allt i varje affektskrivet surinlägg.

 7. G.I.

  U got a point there… Bra så, med andra ord. :-)

 8. Anders says:

  Jag instämmer till fullo med vad du säger. Med vänner som Måns behöver man inga fiender…

Comments are closed.