Nedläggningsveckan

Från skandalfail till lulzfail och sist personlig pepp-fail. Det är nedläggningsveckan.

Skunken dog alltså igår och Hultsfred dog i förrgår. Varenda jävel spammar twitterfeeden med Hultsfredsminnen nu men jag har inga såna minnen. Jag har aldrig varit där. Såg på teve nån gång sista 90’s-åren då kanaler fått för sig att det var en smashing idé att livesända sånt (intervjuer var kul, ibland, konserter på kasst teveljud = wack). Det är ungefär allt. Jag hade inga planer på att åka dit heller. Som pretto 19-åring 2000 tyckte jag dock att det utan möjlighet att jämföra var säkert nog att hävda Roskilde som bättre och drog dit istället.

Den tiden ungefär hade jag också gått loss på Skunk, men eftersom jag var jävligt sen på den bollen dök Lunarstorm upp samtidigt. Jag hade båda och brydde mig inte så värst om skillnaderna, det gav mig aldrig den där indieexklusivitetskänslan. Jag var pretto men inte indie på det sättet. Istället minns jag tydligast diskrepansen mellan mitt internethängande ass och folk man behövde förklara allt från grunden för. Hur jag tydligt hade intressen som inte bara den naturliga utanförcrowden (exempelvis föräldrar och sånt) hade svårt att hänga med i, utan även nära vänner. Jomen lyssna alltså, shit det är så grymt, blabla community chat blabla. De ba Good 4 U ska vi dra och fika eller? Jag var inte skunkgrabb jag var nätgrabb. Och sen kom Darlingchatten och jag internethookade med en brud och vi var ihop i sex år yadayada. Att skunken läggs ner så absolut är förstås en skandal men jag sörjer av princip inte av eget affektionsvärde. Skunkgruppen får kanske sitt projekt gjort, hoppas på det.

Värst i veckan är förstås nyheter för dig men plåga senaste veckan för mig: Min personliga pepp för att om en månad ha en färsktryckt antologi i handen blir uppskjuten eftersom Normal Förlag is no more. Någon annan har redan tagit över utgivningen istället som det ser ut, det blir alltså inte total fail, men leverans till Pride kan du och jag glömma. Fick veta dagen efter att jag ropat ut att trycket var inom några dagar och sen ba Jamen Glad Midsommar då. Förhoppningsvis ska det gå att styra upp ett representseminarie ändå under Pride, men festen blir inget med. Jag ska lägga krutet på att träffa varenda jävla twän istället den veckan.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nedläggningsveckan

  1. Pingback: Pride 2010 – porr, erotik och lite mer porr av Elin Grelsson

Comments are closed.