En varje år typ av sak, redux

Lägesrapport 2010.06.29

Det är fnurra på tråden. I need a dollar and a job. Men det är också förjävla varm och härligt. Se där en varje år typ av sak, fast i år lite senare.

Vanligen är jag kring slutet av maj om inte panikslagen så i alla fall under molande pengastress. Att ha sommarjobb men inget har man för det precis just samtidigt. I år har jag vårdjobbat så pass mycket i vår att just nu inte är nån grej, men sen? Jag ska vara ledig för att härja med boksläpp och föräldravisiter och sånt, kanske missar en hel månad och skulle jag inte försöka ta mig ur det där stället? Olika chanser som gick i stöpet.

Ute är det vackert och soligt och farligt nära tillfällen till eskapism. Ny typ av sak ändå att få ha en balkong i solen med en dam och en lunch som denna eskapism. Sällan ivägen för nåt och inga bakfyllor komna. Och att man just nu har det flytande, klart vi passar på. Varje år typ av sak, redux, nu i alla fall mindre bortslösade good times. Kanske hittar jag min bloggmojo igen också.

This entry was posted in skrivarlinjeprosa, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.