Fortfarande på den

Veckans namedrop-raps på #twitvidff. Ursäkta att ljudet blev så wack, min kompaktkamera måste ha blivit ond på mig.

Om du kan följa mina tweets så kan du ta det vidare, jag droppar hela listan, lätt, för att jag vill sprida det. Finns inget finare jag följer allt som rör sig bra, @bebisfisken har jag varit nere med från start. @annasoderstrom ska med såklart, och några till där du kan ana temats art. @dannyboysthlm, @tageogren – DJtv blir till komplett när de är med. Långsamma själar har vi även i mitt flöde med för lite följare, förtjänar bättrat öde. Twittrar lika slow som Jeezy-flow, men gör det fett värt, högsta kvalitet som bästa dro. Jag menar @jennyostergren, @dilsadsten, @kazmierska, @femaletrouble får mig vilja se mer. @jesged – drottingen av långsam kvalitet, med det var versen över gå till hooken ropa yeah.

Min #ff-lulzrap, fortfarande på den bara några rader kvar kanske någon av er får en
De kommer av sig själv, du kan lyssna ifall du tål, när jag nämner dig i texten bara ropa skål
Min #ff-lulzrap, fortfarande på den bara några platser kvar -vill någon av er få en?
Jag nämner några till, du kan följa dem du vill, holler om du tycker denna feeden är för still

@anjagatu gör sporten intressant för mig, såklart att hon är @Sydsvenskan affiliate. Jag missa sist jag droppade sydens greats, men tar igen förstås och snart har turen gått till dig. För cyniska rader: @radiogagarin, hertigen* av onda lulz utan någon varning. @mjomark maxar mycket mestadels, P-O hejar högt för humanistutspel.

Min #ff-lulzrap, fortfarande på den bara några rader kvar kanske någon av er får en
De kommer av sig själv, du kan lyssna ifall du tål, när jag nämner dig i texten snälla ropa skål
Min #ff-lulzrap, fortfarande på den bara några platser kvar -vill någon av er få en?
Jag nämner några till, du kan följa dem du vill, holler om du tycker denna feeden är för still

– – –

* Ja alltså @Krankr_ är fortfarande odiskutabel champ av evilulz.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Fortfarande på den

Comments are closed.