En lycklig Anna Bergendahl

Det är omöjligt att försöka sig på att analysera Mello så som Gunilla Brodrej försöker, helt bergsäkert. “Folkets”, pöbelns, vilja är en sak man tror går att förutse. Det är inte möjligt. Nå, visst kan man kolla innan som Expressen gjort senare. Men inget är ändå säkert. Varje år lika löjligt att läsa analys på analys särskilt de som publiceras tidigt under tävlingen. Ingen har den rätta tvärsnittssmaken att ha en uppfattning.

Med det sagt ska jag gratulera Anna Bergendahl. Grym röst, helt ok låt och lätt bättre än vi skickat senaste åren. I min smak alltså. Nu ser jag fram emot lite skön pyttelandskalkon i Eurovision.

– – –

Darin, han har min <3 likväl.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to En lycklig Anna Bergendahl

Comments are closed.