Welcome 2 The Feed Of A Maniac

#twitvidff no. 3 is here!

Och så texten (fast det hörs nog bättre ändå denna gång):

Introducerar intellektuella män här i min feed och du kan stämma av dem sen, och nu kommer en: Se @oniklasg, store mäster Hellgren, dekonstruerar kärlek och motarbetar svek. @karlpalmas och @rasmusfleischer – historia plus idé, från det postdigitala till slem man inte ser. @gabrielstille – slowbloggarkille, som ändå petar in nåt perfekt när han väl får till det. Sen han som aldrig tappar sin färg av den mest skinande koppar han heter @perklingberg. Och förlåt om jag sorterar baserat på kön, men belästa män som grupp den sitter i min märg.

På tal om det, är någon mer beläst än @bokhora? Vore nätet detsamma utan @jossibaloo med crew? Är världen stor nog för giganterna härnäst: @helenabergman, @kazarnowicz och @fredrikW är bäst. Finns det plats till golvstreck jag poängterar, @Marcus_Bohlin, @_mw med flera. @Krankr_ lulzar till det på det ondaste manér jag bevittnat i min feed och med det var det presenterat:

Welcome to the feed of a maniac / tweet wigga tweet wigga

– – –

Lil Boosies Mind Of A Maniac (den är briljant!) kan du gärna checka också. Där hör man också hur bra beatet egentligen är om man inte bara hittat en medioker fulklippning med utrot av nån låtsas-DJ på YouTube.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Welcome 2 The Feed Of A Maniac

 1. Julia says:

  Akta persiennerna, du blir mörk.

 2. yes, jag vet men hade inte så mycket val för att få till logistiken idag. behövde hinna spela in före hantverkarna drog igång plus att jag inte kunde det utantill så jag inte kunde byta rum. nästa gång jag ska ändå byta arena helt tror jag.

  bättre här än i förra motljusfailen iaf, en musikvideo kan ju vara lite mystisk eeeh.

 3. Kalle P says:

  Oerhört lyckat – man tackar, vilken ära!

 4. Niklas says:

  Haha! Man tackar. Skön beat i bakgrunden.

 5. Gabriel says:

  Ha ha, vilken ära!

 6. Ivar says:

  Här är mitt svar till dig Gustav. Håll tillgodo!

  http://www.youtube.com/watch?v=EykMkLNLuVs

 7. Pingback: Tweet Wigga « Ozymandias Suspensoar

Comments are closed.