6 Responses to Dagens länk

 1. Håller med dig om att det var en bra krönika, med en viktig poäng. Jävligt skönt också med det originella upplägget, att ta det från pappans synvinkel för en gångs skull, och inte bara per automatik köra “kvinnor måste få göra karriär”-tjatet. Det är – vilket inte borde behöva nämnas – självfallet sant, men det du skriver är ju lika sant men mycket mindre uppmärksammat. Tack och bock för bra vinkling!

  PS. Visst är det lite lustigt att du och jag, en tydligt uttalad feminist och en uttalat tydlig icke-feminist, trots uppenbara meningsskiljaktigheter i vissa fall är så ense om ganska mycket? :-)

 2. Cheers!

  Det är sant att det är lite lustigt, även om jag inte bryr mig så mycket om vad man kallar sig. Till största del hänger det ju på att vi har olika definition på vad feminism är.

  I vilket fall verkar det som att mina försök till mer hockey och mindre snack om att behandla mansaspekter fungerar väl :)

 3. Gabriel says:

  Vilken osis för Bonniers att de inte hann regga “Allt om jämställdhet” för att lägga den till sin serie befintliga livsstilsmagasin ;-)

 4. Undrar vilken lulzig fejktidning man bäst startar som utger sig för att tillhöra den serien? Allt om folkmord kanske?

 5. Pingback: Jag är bara orolig för att hon ska skada sitt barn…

Comments are closed.