En kort liten Mellosvada bara

Om Mello, deltävling två: Örk Andreas Johnson. Örk Erik Saade och Manboy som verkligen var sjukt kass och titeln är evigt pinsam. Dock hade den mest episka show hittills med galet cool dans och fucking regnfall på Saade i slutet. Det är förstås bara slöseri tyvärr.

Intressant att Hanna Lindblad körde en liknande dans som Erik Saade, så att tävlingen både inleddes och avslutades med dansarna på långt led med armarna i formationer. Jag klagar inte, det var som sagt coolt och även Lindblads version var tight. Jag gillar fortfarande hennes låt bäst av alla i del två, men den var verkligen inte helt rätt eller refrängstark nog för sitt sammanhang igår. Tur då att Pauline gick vidare till andrachans istället av de som inte passar egentligen. Jag skulle ändå kunna tänka mig att skicka en sån låt till ESC.

Highlights & MiSt var fortfarande skön old school-Mello och peppig men inte så fantastisk egentligen. Det fanns inte en låt jag verkligen fastnat för som toppkandidat igår så endast PINSAMHETEN i låten Manboy, samt i Andreas Johnson som person får vara grund för gnällande idag. Ja och att Manboy fortfarande är äcklig rip-off på Insanity mä min älskling Darin (PEPPEN FÖR NÄSTA VECKAAA).

Humorinslagen ska förresten döden dö. I hate you guys so much. Det var verkligen extremt ironiskt att Meltzer under nån slags imitation försökte vara sarkastisk om “bra teve” och man ba eeeeeeeh glashuset, hello.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to En kort liten Mellosvada bara

Comments are closed.