Go Gårda Go Gårda Go Gårda

Mest provocerande med hela Gårda-rivningshistorien är förstås att vi just nu även har bostadsbrist i staden, samtidigt som biltullar beslutas införas. Att då bygga ett parkeringshus över hela skiten är så vansinnigt puckat. Skulle det inte vara för att lämna plats åt nytt torn i Svenska Mässan och tillhörande bilpark utan istället lite fräscha bostäder, då hade vi kunnat snacka. Det kan vi inte nu. Vi kan bara skrika DUMJÄVLAR.

Personligen tycker jag alltså att det är lite skit samma med bevarandet av det gamla för sakens skull (i just detta fall), men som i princip sista utpost av gamla hus så gamla att hyran är låg är det en praktisk fördel att behålla sakers tillstånd. Även om man byggde dyra jävla lägenheter skulle jag dock tycka det var ett rätt ok beslut att riva (sorry Måns) om man ser det som stadsprojekt i stort. Fler lägenheter är alltid bättre även om inte alla kan flytta in just i de nya. Bättre byggt för biltrafik är däremot en jävla skandal.

Kampen drar nu sin sista suck när omröstning är imorgon. Läs lite mer tills dess, och skrik lite sen.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.