OMGBUNKERN!

Jag kan inte förstå just nu hur det med stor sannolikhet kommer att komma en dag då jag faktiskt tröttnar på Hitler i bunkern. Idag kan jag bara känna att det är den absoluta toppen i internetzmem och remixepidemi. Alla välgjorda textningar som gjorts, jag häpnar över människans kreativitet, jag lovar, jag är hippie inför Hitler i bunkern.

Jag hade lite önskat att jag var Rasmus Fleischer nu så jag kunde skriva ett inlägg lika heltäckande som hans trollserie, det hade liksom varit fläskigt att skriva värsta historiken. Men jag vet inte ens vilken Hitlerfilm som var den första eller känner till alla som inte får missas. Däremot har jag definitivt sett den med allra bäst timing och metafest hittills bara alldeles nyss. Visst är den från november redan, men har inte alla sett den ännu måste ni göra det nu.

Integrerad bitvis med de faktiska orden som sägs, oklanderligt budskap i satiren, att med internetparodi försvara internetparodier. “Vi kan ju rösta på honom”. Jag gapade hela filmen ut. Jag hade förstås velat länka till de omtalade klipp som tagits bort, den om Abeles haka var elak men rolig och hans egna filmer alltså … det är stor sorg att barnligorna berövats oss. Nu kommer typ ingen fatta min egna spoof som ju inte ens var menad att försöka härma nåt vidare.

Däremot finns den definitivt sämsta videon kvar, den som Tanja Bergkvist gjort. Alltså matematiker bliv vid din läst – det är illa nog att du inte kan hantera relevansen med tolkande vetenskap, så varför försöka ge sig på humor? I de absoluta resultatens sfär finns inte ironi. ALLT är fel med den filmen, så fel att bara de rabiata kan gilla den för att den passar med deras ideologi (lite som att jag skulle tycka det var roligt att bära en Bättre Sex-knapp bara för att jag är feminist). Ingen timing, långa repliker med jobbiga ord, kefft jävla typsnitt så man inte hänger med ens om orden vore lätta nog. Den inledande förklarande texten! Men visst är det lulz i dess wackness.

Och snälla snälla snälla, om någon orkade göra en Hitler i bunkern till min #elin09-blogg vore jag evigt tacksam. Det verkar vara ett helvetes jobb, men all für die lulz vettni.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to OMGBUNKERN!

Comments are closed.