En idioti

Förstår du vad det kan komma att innebära, detta att Odell fälldes?

Och man trodde de internethatiska lagarna från senaste åren var inskränkning nog i vad man får göra. Jag skiter fullständigt i om det gynnat hennes karriär eller inte, jag skiter fullständigt i om det är en struntsumma att betala. Störst påverkan har ju domen som signal till alla andra konstnärer, eller för den delen alla lite sugna på civil olydnad, om vad som händer när man retar pöbel. Eller gu hjälpe som redigt prejudikat. Mob rules och domstolen följer efter – Sverige börjar bli ett riktigt kukland, vart fan ska vi ta vägen?

Nu hoppas jag bara att Odell ser till att göra jävulskt mycket konst av sina böter så nånting bra och nyttigt kommer ur detta.

– – –

Update: Niklas Hellgren har en hela annan take på saken. Intressant.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to En idioti

Comments are closed.