Välkommen in på ett Pillow Talk

Ja du hittar alltså relationsbloggen på Nyheter24 nu. Här är en liten puffartikel också. Naturligtvis kvällspressmässigt snappy och kanske lite harsh for now. Tänk vad trevligt detta ska bli. Redan finns en bunt inlägg uppe, och mer blir till veckan. Alla löften om kommande ämnen hålls, och det lär ju bli till att kommentera abortregisterfrågan också.


(klippt faksimil från min header och inte nån officiell banner of course)

– – –

Do excuse me ifall detta kommer ge lite mindre action här. Jag har ju ett 75% vårdishgig att tänka på också, så jag kan säga att jag jobbar tre jobb utan att få ändar att mötas, som en riktig McAmerikan. Men mest blir det ämnesfördelning, det finns ju så mycket annat att blogga.

This entry was posted in public announcement and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Välkommen in på ett Pillow Talk

Comments are closed.