The Kulturwhatnow?

Åh, åh, åh KååDeee höjer rösten för att höras. Hägglund hittar fiender i sin instruktionsbok för utspel. Som om man inte redan var trött nog på denna ständiga idiotanvändning av vänsterbegreppet. Get it straight yo!

Som om man inte redan var trött på färska vänsterkids som tolkar allt de tycker är bra som vänster (från faktiska värderingar till musik och artister). Nu ska Göran Hägglund göra precis samma sak fast inverterat och sätta vänsterstämpel på allt han inte gillar. Glömmer att det är långt från alla som kritiserar normer som kan kallas vänster ens med extrem långsökthet.

Redan när Zsiga snackade om popvänstern irriterade jag mig på detta slentrianmässiga epitet, men han hade faktiskt nåt på fötterna (slentrianepitet går väl ihop med slentrianåsikter). Hägglund däremot, är en redig sopa. Ursäkta alla vänsterveteraner, men när det kommer till radikala åsikter i opposition mot Kd:s konstervativa är faktiskt liberalerna långt mer framstående just nu. Klart det blir svårt för någon vars bild av liberalism stavas Folkpartiet, men kultur- och ledarsidornas liberaler är definitivt av annan sort. Läser du tidningar, Hägglund? Eller gör åtminstone din talskrivare det? Nähäpp.

Och bloggar är väl inte ens att tänka på.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.