Uppstickare sticks ner once again

Även “slutdebatten” alltså utan de mindre uppstickarpartierna. Det blir faktiskt mer och mer upprörande att SVT (mfl) exkluderar dessa. Jag är fan inte den som orkar hojta på saker som är odemokratiska särskilt ofta eftersom jag är en sån obotlig pragmatiker, men det gäller bara tydliga förklaringar och för omständigheter som är svåra att bortse från. Att tydliga uppstickare med verkligt potential att få mandat, och JA jag menar SD också, utesluts från chansen att fortsätta hävda sig på en högre nivå, det är fan skandal. Egentligen även ofattbart. Det är ge mig licenspengarna tillbaka-nivå på detta.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Uppstickare sticks ner once again

  1. Den tjocke konsulten says:

    Finns det fortfarande någon som drömmer om att SVT/SR på något sätt skulle vara rättvisa och oberoende?

    Jag tror det finns en direkt koppling mellan deras oförmåga att sköta sitt uppdrag och deras problem att få in licenspengarna (och desperata dumheter som licens för datorer).

Comments are closed.