Litet tillägg till terrorn

MUF ser i alla fall på 24 (ang. förra inlägget). Känns tryggt.

Moderata ungdomsförbundet skulle exempelvis starkt stödja om Sverige tillsammans med andra eller själv satte ihop en insatsstyrka och fritog Dawit Isaak. EU:s snabbinsatsstyrka borde vara ett påtryckningsmedel i kampen för att befria Issak. Vi borde inte heller backa för att realisera hotet om Eritrea inte ger efter.

Sagt av ordföranden Niklas Wykman på … Newsmill såklart.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Litet tillägg till terrorn

 1. Biniam Haile says:

  När man som ordförande för MUF förespråkar statsterrorism är skamligt och oförlåtligt, då hör man inte hemma i politiken – man hör hemma i ett fängelse.

  Nu verkar det som om Niklas Wykmans karriär som politiker är snart över, att döma av svenska folkets reaktion på hans avsikter att bryta mot internationell lag för att “befria” Dawit Isaak.

  För det är politiskt självmord, kanske inte nu direkt men på sikt. Tro inte att det kommer att glömmas för då bedrar du dig käre Niklas.

  Det finns inga tvivel om att Niklas Wykmans hot om att invadera Eritrea faller under kategorin “statsterrorism”. Således tycker jag som medlem i Y-PFDJ (eritreanska ungdomsförbundet) att Eritrea har rätt att kräva att Niklas Wykman utlämnas från Sverige till Eritrea för att ställas inför rätta för statsterrorism.

  Hade en eritreansk regeringstjänsteman hotat att invadera Sverige då hade UN minsann anklagat Eritrea för statsterrorism och infört sanktioner mot landet.

  Det måste bli slut på hyckleriet! Jag uppmanar Eritreas regering:

  • KRÄV ATT STATSTERRORISTEN NIKLAS WYKMAN UTLÄMNAS FRÅN SVERIGE TILL ERITREA FÖR ATT STÄLLAS INFÖR RÄTTA FÖR STATSTERRORISM

  Biniam Haile

  Unga-PFDJ Uppsala (Styrande partiet i Eritrea)

 2. Den tjocke konsulten says:

  Wykman representerar inte staten så det kan knappast vara “statsterrorism” men vi kanske kan köra lite byteshandel, vad ger ni i utbyte mot en Anna Sjödin? En Dawit kanske?

Comments are closed.