Stats & Scuses

Någon har smittat mig med måndagsaktivitet. Problemet är bara att hålla lågan uppe veckan ut. Således inleddes förra veckan med besöksrekord och miljarder inlägg, medan gårdagen naturligtvis var en all time low. Det blir dock bara liiite ändring idag eftersom jag har såna jävliga texter under produktion som visat sig svåra att sy ihop, samt att min Eurovisionhets måste skjutas upp en stund då jag håller karaoke igen och inte kan se sista avsnittet av Inför ESC förrän falsksjungandet är avklarat. Bloggandet om saken kommer inatt eller imorgon. Men att hålla ånga resten av veckan lär inte bli problem eftersom det angående Eurovision ju är dags för semi nr. ett och två imorgon resp. på torsdag, samt förstås den stora grejen själv på lördag. Craze is naturligtvis ON.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.