A cry for help

Jahapp, nu har jag fått samma helvete som Yoho hade för nåt år sen. Strömmen vill inte ledas in i min dator och den drar på batteriet fast jag har sladden i. Jag hoppas innerligt att det är adaptern som felar och inte nåt jävla glapp i datorns delar, för då är ju loppet kört. (Jag väljer att tro på HP som bättre tillverkare än sug pung-Acer som Yoho då hade. Men hon kunde i alla fall småladda mellan glappandena.)

I alla fall så fattar du ju att det inte bli så mycket bloggat i ett sånt läge, men gudskepris har man ju en Panam att snylta datorn av i jakten på ny sladd. Så. Har du en AC-adapter som passar till HP nx6325 – holla at me! Om så bara för en kort stunds laddning så batteriet gör jobbet ett tag till. Jag är inte personen att klara datorlöshet.

– – –

(And on another note: Jag sjunger med Rekomusik på Mässa mot Mässan ikväll, vi spelar sist, kl. 01 – Det är därute i den där Gårdalokalen som Thinkbox har. Kom dit!)

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to A cry for help

Comments are closed.