Vissuppfittning (redan)

Ha! Redan dag två dyker en tvivelaktighet upp i DN som jag måste ge mig på. Även om den perifert behandlar faktiska frågor att ha koll på, kan den knappast sägas vara representabel för feminism. This article’s been flagged med andra ord. [What this is about]

– – –

I och med hela den där härvan av våldtäkter (palla skriva nåt annat bara för att det inte är dömt än, det hade också varit en värdering) har DN bestämt sig för att gräva lite i sexträsket. Metoden är att lägga ut en fejkad annons som uppges vara skriven av en 18-årig nydumpad och ensam tjej och sen se hur mycket dirt de får i mailboxen av detta.

Naturligtvis strömmar svaren in och de är av typen “vill du bli knullad av en äldre man”, “jag är polis, handbojor finns” och ja, vi kan väl slänga in ett citat från artikeln:

”Emseline” får även förfrågningar om hon haft eller har funderat på att ha sex för pengar. Och en person som kallar sig för samboerik försöker få med henne på gruppsex. Flera erbjuder resebiljetter till de orter där de bor. Men en och annan vill varna. ”Du kastar ett köttben till en utsvulten vargflock!” skriver ”Stefan”.

Och så ska man sitta där och rasa över hur hemskt det är att unga ensamma tjejer får skabbiga förslag, alternativt att det existerar prostitution på nätet. Båda sakerna är problem i sig, det är inte som att typ varje tjejkompis jag har får antingen random sexförslag de inte bett om, eller, om de är bloggare eller journalister, frekventa hatmail med avseende på sexuell frustration. Ja och prostitution behöver man ju inte förneka att det minst är problematiskt. Men det som är uppenbart med artikeln är att den försöker utmåla internet generellt som ett otryggt landskap, för att inte tala om faktiskt medveten kontakt för sex utan kärlek som livsfarligt och/eller moraliskt förkastligt.

För om man kollar upp sajten annonsen lagts ut på så fattar man ju hur det kommer sig att svaren är skrivna på det sättet i förhållande till annonsen man lagt ut, och det första som står om sajten är: “BodyContact är en seriös kontaktförmedling för sexkontakter som är helt gratis. Här träffar du likasinnade på jakt efter träff eller en sexkompis.”

Oväntat att Emseline får förslag om kravlöst knull då. Jävligt lågt, DN.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Vissuppfittning (redan)

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » King Pimp Commandments: Rules of The Game.

Comments are closed.