Höra TV4-reporter säga “emosarna”

Min fascination kommer aldrig upphöra för kidsen idag, och det här är ju jävligt obehagligt egentligen, att höra på nytt om det där helt vansinniga engagemanget vissa kan piska upp för att sätta minsta avvikare på plats. Men det allra mest intressanta är ju att det där avvikandet… Äh seriöst, ni är inte så jävla annorlunda. Subkulturen är ej kläderna du bär, fast på samma gång just precis det och endast det. För inte fan tänker ni så vansinnigt annorlunda eller handlar så annorlunda. Bilden av de som vill slå emokids på käften:

Öööh ja typ såna som klär sig normalt, som alla andra gör, säger intervjuade snubben. Njä, ni är bara så fast i alternativ vs. vanlig att ni inte kan uppfatta andra nyanser och grupper. Kanske se andra alternativa yttringar, men nån måste fan snart göra en klassificering for dummies i högstadiet om normalgruppernas olika typer. Så kanske man lättare vet vem som verkligen vill slå en på käften eller inte. Men det är fint att höra hur alternativt fortfarande är gångbart och betyder ungefär samma som på min tid.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.