Zombie nation

En vårdag, ja vår är det allt, och jag kan faktiskt slippa tänka på att min hals inte är helt snäll mot mig fortfarande när jag går ut för att göra några små förberedelser inför det stora zombiekalaset 28 År Senare imorn. Det behöver inte betyda att jag faktiskt tar hand om förberedelserna, alls faktiskt, det blir lite motgång med stängda kontor p.g.a. sjukdom på en gång, och då tänker jag fuck it, promenerar lite istället. Tar mig hem och planerar vad jag ska äta för mat. Allt kan göras imorgon, kanske idag ska vara en dag för andra itutaganden.

Det är ganska ironiskt att ha en zombiefest när man faktiskt på riktigt hamnat i zombie mode där inget görs utom att kolla bloggstatistik och få idéer som inte sätts på pränt. Kan skylla på förkylning, kan skylla på lagd grund för förkylning, kan skylla på små små spärrar som jag alltid gör till stora. Formuläret passar mig inte, jag måste lösa kreativt, jag är inte kreativ. Men idag är en dag för itutaganden. Kan man inte bara låta finväder utanför göra gott inomhus också?

Ja, ett mail är skickat och nånting gjort. Bara inte katten stör mer nu.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Zombie nation

Comments are closed.