Hype! Ja tack fint

Det är ju inget annat än underbart att två dagar i rad få inleda morgonen med att upptäcka nya hänvisningar till remixen från tunga namn och platser. Igår SvD, idag Hanna Fridén. På en halvtimme redan lika många träffar som högsta länkare igår. Och sen drog jag iväg på en intervju för ett webradioprogam som jag förstås kommer länka till när det läggs ut. Där kommer troligen ett snippet av min musik- och klubbversion som samplar talboken vara med. Det är inte skryt detta, det är oh joy.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Hype! Ja tack fint

 1. J says:

  Det är för övrigt fan inget fel på skryt heller, när det lagts ned så redigt mycket jobb.

 2. nä, fast det jag tänker här är att det faktiskt är svårare för mig att skriva att jag är barnsligt glad. det känns på något sätt ännu smutsigare, eller bara som ett brott mot all taktik att framställa sig som självklar och bra.

 3. Ida says:

  Du, jag är så jävla glad över att hitta den här fantastiska remixen. Jag sprider den så mycket jag bara kan. Jag har länkat till den från min blogg också. Tack tack tack!

 4. Julia says:

  Jag glömde ju tyvärr att nämna både namn och url, annars hade du kanske fått lite Bambuser-trafik…

 5. nää det är ju inget man måste, det räcker med att det surras om. mycket coolare faktiskt.

Comments are closed.