Jag är pöbeln: Fel låt vann

Jag har aldrig någonsin känt mig så benägen att säga saker som Nä nu EMIGRERAR JAG! som jag jag kände igår när publikröstningens resultat i Mello började droppa in. Hur juryfavvo en efter en bara kammade hem fjuttpoäng och jag bara visste att det skulle bli nån av de tre jävla kuklåtarna jag absolut inte ville se som representant för landet.

Lite vill jag prisa gudar för att det blev the lesser of tre ondskor, Ugglechimpansen och Sarah Dawn Finer strök med till sist och Kempes pseudoopera La Voix fick ta platsen. Nu är jag således mer ärligen förvånad och nästan chockad än jag är upprörd. Det kändes bara som en dröm, kanske något som fick extra skjuts av att jag satt i vinkel närmast parallellt med teven och såg allt helt skevt (stor ansamling igår, trångt). Så oerhört ofattbart alltihop, jag har verkligen ingen koll på vad folk vill ha. Det är verkligen tur att jag så sällan sitter och tippar hur det ska gå. Men jag hade verkligen trott på Måns, som också lätt gjorde bäst ifrån sig igår.

Eurovision nästa, det kommer vara enklare än nånsin att inte heja på Sverige.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Jag är pöbeln: Fel låt vann

Comments are closed.