Jag har ingen favvo, igen

Det är så jävla irriterande att jag ännu ett år saknar en klar favorit i Mello som hängt med från start. Hälften av finalisterna är lika halvbra, men inget exalterar mig. Har jag blivit ointresserad totalt? Tanken skrämmer mig. Jag vet ju att ESC kommer bygga ny pepp, men om inte nästa år bjuder på någon självklarhet kanske jag tvingas sluta blogga om saken. Jag ska vara ofattbart engagerad, det är ju min grej!

Kanske sitter jag och röstar på H.E.A.T. ikväll bara för att. Men jag hoppas nån vänder mig med glänsande framförande så jag slipper kolla halvhjärtat. Tur det är schlagerfest omkring mig i alla fall så man inte deppar ihop helt.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag har ingen favvo, igen

Comments are closed.