Göromål

Jag skulle haft en kombinerad husmoder shit/dansremixande typ av dag idag, men eftersom jag glömde lägga kikärtor i blöt över natten har det fått begränsas till det senare. Att faktiskt börja komma nånvart på versionen för klubben av MfoKv – Grovt Initiativ Remix. Alltså att lägga beats på valda små choppade snippets ur talboken Strömmen lagt ut. Det har nämligen dykt upp skäl att bli klar eller i alla fall prototypklar till på måndag, och jag lär väl tala om då hur det ligger till. Till dess kan du ju bara undra vad hypen tagit för vägar denna gång.

Koka ärtor, det kan jag göra imorrn.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Göromål

 1. c says:

  goddamn! här håller vi fiskarna varma. jag hoppas man får höra det hela live nån gång snart. händer det något i götlaborg i helgen?

 2. well den blir väl lite svår att spela live på ett roligt sätt men kanske det.

  min helg lär bara bli softa först och sen jätteseriöst kolla på Mello. så jag vet inget.

 3. ullisar says:

  en undring: kan man köpa boken färdigremixad eller går den bara att läsa i pdf? känns som perfekt dasslitteratur (tolka mig rätt, läsa korta stycken åt gången och underhållas).

 4. jag tolkar rätt, men gud nej, så mycket kamikaze är jag inte att jag riskerar rättsliga problem för både tryckning och kommersiell användning. plus att jag varit lite väl långt ute i marginalerna och stökat för att den skulle göra sig i tryck.

  däremot kan man ju alltid skriva ut hela skiten och typ göra ett inplastat häfte att hänga på just toa…

Comments are closed.