True, grim & gangsta

Jag har varit på föreläsning på min institution från höstens musikvetenskapkurs. Hört på Thomas Bossius om black metal. Det piskade liv i en gammal grej jag tänkt om den enorma mängd likheter mellan den kulturen och hiphop, så det kommer garanterat inlägg om saken. Tills vidare kan ni ju gotta er i klassikern Top 10 most ridiculous black metal pics of all time, del ett och två. Tillägnat Kim Jong Ill.

I övrigt är det bara lycka över åtminstone på bloggar hype för remixen. Cheers!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to True, grim & gangsta

  1. Knödel says:

    Läste typ 25 sidor idag på jobbet, sen har jag inte hunnit mer. Men jag älskar det så här långt!!

  2. Rebecka says:

    En annan intressant grej är kopplingen mellan hiphop och gammal NY-hardcore, vilken på senare tid producerat en del spännande musik. Ghetto som ghetto, liksom.

Comments are closed.