Instant blogging

Glöm segheten från senaste dagarna. Här är snabba bloggen om alla dagens bidrag i Mello:

Agnes var habil men låten trist. Star Pilots var likaledes trista. Susanne Alfvengren var överraskande bra, jag skiter i om balladkvoten redan är fylld för nu snackar vi objektivt (“objektivt”), och då var den bäst hittills. Tight sång och snygg melodi i låten. Anna Sahlene och Maria Haukaas Storeng var svintrista och jag blev helt utan tilltro till deltävlingen som helhet när jag hörde låten, men då var i alla fall Thorleifs uppfriskande underhållning även om jag inte sätter något hopp till den låten i ESC-sammanhang. Men så kom det stora hoppet Sarah Dawn Finer och jag blev bara sur igen.

Det är så jävla mycket slöseri med fantastisk röst att möka ihop en sån svulstballad när brudjäveln borde fortsätta med det souliga vi hörde i Moneybrother-duetten. Det sa jag förra gången hon var med också. Med detta inte sagt att Moving On är en dålig låt, men det kunde vara så mycket mer när man byggt hype. Slöseri även på den asfeta hissgrejen. Nä, inte ens kalkonen Esta Noche med Next 3 var nog för att vända upp smilbanden efter den besvikelsen. Gärna reggaeton och svensk rap, men att det alltid ska vara så låg nivå på den typen av bidrag börjar bara bli tröttsamt. Dessa artister har ju inte ens nån chans att svensktopprofitera på sina bidrag som de andra som ställer upp med vetskap om brist på seriös chans.

Angående fraser som “den typen av bidrag”. Är det alltid så att vissa sorter måste finnas med? Malena Ernmans La Voix ingår ju i en annan kategori som är ständigt representerad, och visst fan är det alltid jävla Kempe som står bakom.

Nu börjar röstningsallvaret och jag kanske inte ens orkar bry mig att se hur det går. Out.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Instant blogging

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Summering inför final.

Comments are closed.