Det ska fan vara den bäste.

Äntligen var det nån man känner som ringde in för att utmana mig på nyhetsquizen i Kvällspasset. Jonas har hotat ringa ett par gånger, men det var Yoho som slog mig. Visserligen tillsammans med en annan lyssnare som hade lika många poäng, men ändå. Alltså jag är ju alltid förlorare där så det är en fröjd att man vet att det är nån man högaktar som får ta ner en ordentligt för en gångs skull. Bäst var förstås att hennes Phazebook-status avslöjade det sekunderna innan jag hörde rösten. Uncanny men kul.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Det ska fan vara den bäste.

 1. yoho says:

  Är det inte svårt att koncentrera sig på radiosnack när du tvångsuppdaterar facebook home hela tiden?

  En annan grej ang. muzakvalet i jävla P3: Jag satt ju och väntade till inte mindre än en Säkert-låt och det är inte första gången de spelar Säkert på en torsdag (och jag påpekar det). Nu var det ju en bra låt/artist den här gången. Men det är en väldans rundgång iaf. Sådärja nu har jag klagat lite på P3:s låtval här (väs väs står inte UT med mer Takida), så slipper jag ringa Tomas Tengby om’et imorgon.

 2. vadå jag gör ju bara facesysslor medan det går trista låtar. eller bra. jag tyckte det fanns mycket fint ikväll i alla fall, henok och chris brown och grejer.

 3. yoho says:

  Skojaba

  Ja nä ikväll var jag så taggad inför tävlingen att jag inte tänkte så mycket på musiken höhöhö. Thanks för the högaktning

 4. kanon. men tyst med dig och upp på piedestalen nu.

Comments are closed.