Lagen i egna händer.

Eftersom allt varit emot mig i tittandet på de verkliga sändningarna av Mello har jag fått uppsöka YouTube för att glo på de bidrag som gått vidare, nu när det äntligen dykt upp lite svartklipp (worst kvalitet ever, men vad gör man). Och det är väl som jag trodde med en låt och med resten är det åtminstone glada bud.

Ugglas är såklart helt ok som sångerska betraktat, ibland till och med skitbra (trots att jag verkligen inte gillar henne) men vafaaan måste man ge all svenskspråkig musik a bad name med såna där sjukligt orytmiska formuleringar i texten? Bara det upprepade Snälla Snälla är fan helt fucked, och då är det titel och så nära man kommer refräng. Nägubevars, inte konstigt att nån blev jätteprovocerad när jag mumlade lite om mina svenska R&B-försök. Men om detta är vad som bjuds i mer gammsoulsnitt så kanske det inte gör nåt att det var typ på det sättet jag sjunger alla dessa försök.

Men Scotts var bra. Och glada miner, helt klart värt att skicka vidare. Och Emilia var faktiskt riktigt bra, med lite en sån typ av låt som jag tokhejade på när Hannah Graaf sjöng en för tre år sedan (som såklart inte gick vidare för att folk är så jävla bimbomytskadade). Men redan introt gav mig känslan av att Alcazar har nåt man kanske borde heja på 4 real, och sedan levererade de. Och det trots att låten i sig inte har vad som krävs i alla väder. Det ska fan vara en liten grupp på bara sång och dans för att jag ska vara på, tror jag. Alla jävlar som står med helt band är ju i alla fall oerhört trist (jag talar till er – Lindh, Isaksson, the rest). Dessutom hade Alcazar bäst outfits, och rosa slipsen kan ni ju bara ta och skicka till mig med en gång hörni tack så mycket.

Haha det är så fint att jag får tycka lite Rätt bidrag vann för en gångs skull. Fast tänk om Alcazar fått göra Disconnect me istället, då jävlar hade det varit avgjort helt.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lagen i egna händer.

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Summering inför final.

Comments are closed.