Jag fattar men hatar.

Javisst är det min egen prioritering att ta mig en bläcka framför pliktskyldigt bevaka Mello, men det är verkligen enormt störigt att man inte får se de bidrag som gick vidare på SVT Play. Konkurrensen blir skev gentemot de senare presenterade bidragen förstås, men vafaaan nu måste jag se reprisen på måndag och kan inget säga förrän då. Men om de utslagna fyra kan jag ha åsikter förstås:

Nina Söderquist sjöng inge bra och låten Tick Tock var löken. Slöseri på bra dansare mest, och i viss mån slöseri på en liiten detalj i refrängen som var cool. Jonathan Fagerlund sjöng trist som en 17-åring, hade engelskt uttal som en 17-åring och var mesig som en 17-åring. Låten (Welcome to my life) hade sina poänger, men en löktext. Shirley Clamp har jag nu slutat hoppas på. Det är ju faktiskt inte ett enda av de senare bidragen hon haft som levt upp till Min Kärlek, och hon må sjunga fett bra men nä hörni vilken trist gammal seging det var.

Serneholt dock. Fuck att hon åkte. Jag fick förstås inte till känslan att alla löften vore infriade med den i toppen, men det var en bra låt. Schysst refräng och bra framfört. Det kanske var en dålig idé att kalla den Disconnect me om uppmaningen nu följdes så exakt. Eeh sorry men jag kunde inte hålla mig. Återkom för mina views on the vidaregåers.

– – –

Update: Jaha det är ju mer kuken än jag trodde, SVT24 hade förstås repris också redan igår, men det missade jag, och dagens repris var när jag hade föreläsning mitt på dagen. Skit i min åsikt tills vidare då…

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Jag fattar men hatar.

Comments are closed.