Galne Gunnar-genen

Har jag berättat om när vi brukade cykla från Granloholm till Birsta för att gå på Galne Gunnar och köpa sjukt godis och 13 burkar RC Cola att stoppa i ryggsäcken och sen cykla hem igen med stora ryggsvettningar i uppförsbacken? Nä, det har jag nog inte. Men så var det i alla fall. 15 år kanske, nåt sånt var jag. Länge sen Galne Gunnar försvann, men det finns ju alltid ÖoB kvar och liknande.

Så när jag står på Coop Forum med mamma och pappa och ser att de för 40 spänn inklusive pant, säljer ett flak med sån där störd Coca-Cola med grönt te är det ju helt omöjligt att inte köpa den, trots att jag ska till Göteborg igen om en vecka och den säkert är hur äcklig som helst. Det är ju Galne Gunnar-genen jag har. Nån slags hederlig variant av tjuvsenan kan tänkas. (Fatta! Inklusive pant = En å tjuge per burk typ.)

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Galne Gunnar-genen

  1. Knödel says:

    Pow vilken nostalgi-knytnäve i solar plexus! Minns när jag köpte alla julklappar på gg i ungdomens dar. Och loggan, deras fantastiska logga! Jag är också precis sådär vad gäller att lockas av mängdrabatt etc. Tack gud för att vi på min gamla hemort har såväl öb och rusta som dollar store.

  2. J says:

    Men hur smakade colan?

  3. precis som vanlig light men lite skumt. ovärt alltså. men skoj!

  4. Mattias says:

    Haha, exakt såhär! Jag köpte 12 halvlitersflaskor med iste från Lipton för 29,90 +pant. Såklart en sjuk bargain, om man bortser att man skall dricka upp det jävla isteet också. :/

Comments are closed.