Familjeananasen.

Nu har jag också sett Pineapple Express. Och visst tyckte jag precis lika mycket om den som Kris Whitey, faktum är att jag var blown away av hur vågad den var. Alltså inte som i att den visar mycket våld eller sex, även om det förstnämnda är en del av vad jag menar, utan för att den kickar ALLA stilar. Helt tvärt i sista tredjedelen blir den plötsligt skruvad tre varv, våldet haglar och inget är ologiskt längre. Genomgående är inga skämt för låga, men inga är heller för smarta. Humorgenren går från Nakna pistolen till Curb your enthusiasm, eller naturligtvis oundvikliga Cheech & Chong (som jag bara nämner för att jag vet att det är knarkhumor och inte för att jag på något sätt skulle ha sett en hel film med dem).

Det bästa är att jag säkert inte fattade allt, så jag får se den igen.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Familjeananasen.

Comments are closed.