Last chapter, last call. Du vet.

Det ska fan vara redig flumkurs när man kör sin sista termin på lånad tid. Mjukt avslut, glada dagar. September up in this och inte är jag orolig för tillgången på tid inte.

Det första som inte var information om formaliteter och lite rundvandring som ett lämmeltåg genom de av Chalmers hyrda lokalerna var uppgiften Vad kallar du denna musik? Att få lyssna på elva klipp ur låtar och sätta en etikett på, som ska sammanställas till nästa gång och då diskuteras. Jag var naturligtvis sedvanligt tokrolig i mina, orka hitta den korrekta definitionen på Soundtrack of our Lives genre. Jag tycker jag gjorde ett bra jobb.

Kursen verkar komma att handla om precis de grejerna jag är intresserad av plus de andra grejer som jag hoppades få skäl att sätta mig in i trots annat fokus privat. Yay. Jag kunde gå därifrån efter två timmar med leende läppar och ett schema med bara onsdag+torsdag-veckor. How bout that. För litteraturen lär ju vara skoj nog att några självstudier inte känns som problem. Att jag varit missnöjd över att ha fått stressa till vagnen på förmiddagen utan ett ens se mig i nån annan spegel än hissens kändes långt borta. Ur vägen youngsters, jag har gjort det här förut.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Last chapter, last call. Du vet.

Comments are closed.