GZA talar ut.

Ingenstans står att denna mun som kanske kan känna ömhet i ett slag är en kvinnas mun, vi ser det som symbolik, ett poetiskt anslag, att försöka ta i vårt eget mörker o smärta.

Nej, men ni visste GODDAMN VÄL att alla skulle tänka så, kan ni inte bara erkänna det? Ni gillrade en fälla. Vi tycker inte om fällor. Och spelar det nån roll vem som får slaget? Vem är låst i enkelspåret då?

Såhär är det: de säger att deras text väckt en våg av moralpanik i Sverige. Jag har läst en jävla massa texter om deras crap och jag VET att det inte har varit ett uns av attacker på delarna som bashade kärnfamilj, åtminstone inte bland feminister. Dynamic duo, Gyllenzandén, GZA: Jag trodde det fanns nån jävla potential att vaska fram om ni talade ur skägget, men nu vet jag att er världsbild är ett stort jävla skämt. Inte om sakfrågan, men om hur andra tänker om den. Om er.

I reaktionen på vår blogg staplas fördom på fördom, att detta skulle handla om att kvinnor i 40-50-årsåldern skulle vara oattraktiva o förbi sexuellt.

Nej, det har inte varit nån märkbar kritik. Nu kan ni gå hem och lägga er.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to GZA talar ut.

Comments are closed.