Jag har suttit här hela dagen.

Alltså jag har inte suttit inne hela dagen. Men jag har slavat. Och det är ändå ett jävla helvete vad lat jag är som inte orkar lyfta finger och a) lära mig program ordentligt som jag måste använda live, b) skaffa some real equipment. Jag brottades med latency i Cubase som fan inatt, fick för lite sömn och idag när jag lånat Lauras Oxygen att klinka på funkade allt värdelöst, eller, jag fattade inte.  Så nu kommer det bli snabbinlärt Ableton imorgon (fan vilken skillnad i användarvänlighet, även om jag fortfarande är kass på att bemästra), då jag för andra gången kör live som Beat Hospitality och JLA på samma gång. Jag kommer köra Nere lågt, vilken version återstår att se men den riktiga är ju bättre även om jag får freestyla versmelodin.

Jag snackar bara skräp nu, du bryr dig förstås inte. Men det är smånödvändigt för mig att visa lite liv här. Statistiken ska upp. Jag fick höra att jag var med på most growing-listan @ WordP så jag gör mig en liten effort på semifyllan innan vi ska ut på Billigt på Rosenlund och fira klickens återförening. Kolla klickenbloggen imorrn för supaskryt. Tills dess kan du väl göra nåt mer vettigt?

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag har suttit här hela dagen.

Comments are closed.