Erik XIV hade snabbare Internet, i ärtsoppan.

Idag ska jag jobba vårdish. Det kommer inte hända ofta denna sommar, men de ringde mig och jag kan väl ändå inte säga nej, även om det är en timlön ungefär en tredjedel så stor som på allt annat jag extrajobbat med senaste tiden (plus att jag öht inte kan säga nej för att jag är en mes). Allt som tillkommer är bra. Synd bara att det inte tillkommer förrän efter en månads (minst) förskjutning.

Hade jag varit hård nog ändå kunde jag chansat på att pengar räcker och beställt mig en jävla midikontroll/klaviatur, som varit perfekt för mig, från tyskland i söndags, men jag tänkte hålla huvudet kallt och kolla upp den på varenda nätforum först. Dagen efter var den nicht mehr lieferbar. Jag borde ju förstått med en gång att den var så billig just nu, och bara där, för att alla andra ställen inte har den kvar och tillverkaren ditchat den för länge sen. Öaargh. Jag ska nog låna mig en att ha med till Sundsvall för jag har några riktigt feta texter och idéer jag vill tonsätta nu. (Det var en M-Audio Ozonic (tre oktaver! helt perfekt, alla andra har en för lite eller är för stora), och har du en vill jag köpa den. Eller nån annan intressant.)

I vidare extrajobbspår brände vi av karaokefinalen för sommaren häromdan. Jag hade tänkt att inte fortsätta vara svartfot i höst (separat historia, men vi kan säga som så att alla andra dagar i veckan ska L’assassino prioriteras på Andra Lång). Men naturligtvis fick jag höra att uppdaterat sortiment, bättre ljudgrejer etc verkar vara på väg (jag får önska låtar! Darin! Kellz!) så det vete fan om jag kan hålla mig borta. Det är ju så jävla kul när det är kul. Så också sist då alla vänner kom och vi tog det till the flame efteråt och blev fulla och vissa fick sällskap hem (grattis!). Jag tillägnade I believe I can fly till nyligen frikände kungen av R&B. Sen tillägnade jag lite Yazoo till mig själv. Och Joel hade galen outfit.

Och även om Internet är slött som vanligt här, och jag inte kommer orka styra upp den saken innan jag drar till Sundsvall på tisdag kväll, är jag rätt nöjd med saker nu. Jag ska bara skärpa mig med projekten jag satt upp för mig själv, men de andra är redan på god väg. Nya Rekosaker på gång, det börjar likna nåt.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.